Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Broos en Snelders zijn het niet eens over motief uitspraken Vanhaezebrouck

Broos en Snelders zijn het niet eens over motief van uitspraken Vanhaezebrouck

Hein Vanhaezebrouck haalde gisteren uit naar Michel Preud’homme, de Brugse spelers en bij uitbreiding de hele club. Is hij een slechte verliezer of wil hij scheidsrechter Delferière zondag aan zijn kant krijgen? Hugo Broos en Eddy Snelders zijn het er niet over eens.

“Het is pure strategie om zondag een bepaalde sfeer te creëren”, verklaart Broos in Het Nieuwsblad. “Hij is slim genoeg om de ref nu te laten nadenken: ‘Ah zo, die mannen van Club Brugge komen constant mekkeren, ik zal hen gauw eens wegsturen.’ Hein doet dat wel vaker, voor de match de boel op scherp zetten. Eigenlijk moet hij daarboven staan”, besluit de ex-speler en trainer van blauw-zwart.

Eddy Snelders is het daar niet mee eens. Hij denkt dat de ontgoocheling spreekt. “Die misgelopen finale zit nog in zijn kleren. Ik vind dat Vanhaezebrouck overdrijft als hij zegt dat de spelers en supporters mekkeren. Dat hoort nu eenmaal bij het spel.”

“Maar hij heeft wél een punt als hij over de bank spreekt”, gaat hij verder. “Het is niet normaal hoe sommige mensen zich daar gedragen. Als je niet zou weten dat Michel Preud’homme de trainer is, zou je denken dat het iemand anders is. Daar moet Club Brugge iets aan doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws