Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp weet waarom Club van Oostende won: “Brugge doet dat knap”

Boskamp weet waarom Club van Oostende won

Club Brugge raast in 2016 door de competitie en klopte ook Oostende met 0-2. Michel Preud’homme lijkt zijn type-elftal voor de play-offs klaar te hebben. Dat ziet ook Johan Boskamp.

“Je ziet Club Brugge steeds meer groeien”, opent Boskamp in Stadion. “Club zette ook tegen Oostende veel voorwaartse druk, waardoor de thuisploeg geen degelijke aanval kon opbouwen. Ze werden verplicht om met lange ballen te werken, maar die werden gemakkelijk opgevangen door Club.”

“En als ze dan eens konden doordraaien op het middenveld, dan deden ze het niet”, gaat hij verder. Daarnaast had Boskamp ook lovende woorden voor onze linksachter. “Canesin droeg de ploeg toen Oostende herfstkampioen werd, maar hij geraakte De Bock niet één keer voorbij.”

“De tegenstanders kijken nu ook anders naar Oostende, want ze staan al het hele seizoen in de top 6. En dat dwingt hen om anders te gaan voetballen, met minder ruimte. Oostende had wel kansen, maar Butelle heeft geen bal moeten pakken. Brugge doet dat knap”, besluit de Nederlandse analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws