Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp: “Geen idee wat er met hem aan de hand is, hij kan nochtans aardig ballen”

Boskamp: "Geen idee wat er met hem aan de hand is, hij kan nochtans aardig ballen"

Club Brugge won zondagavond met 2-1 van Lokeren. Felipe Gedoz was één van de opvallende figuren tijdens de wedstrijd. De Braziliaan zorgde namelijk geregeld voor ergernis in de Jan Breydelse tribunes. Boskamp probeert de vinger op de wonde te leggen.

“Ik heb Gedoz recent nog zien spelen met de beloften van Brazilië en daar was hij echt heel goed. Hij kan aardig ballen hoor”, vertelt Boskamp in Stadion. “Maar tegen Lokeren stond hij echt te klooien op het veld. Met zijn traptechniek moet hij echt veel meer kunnen doen met de kansen die hij kreeg.”

“Ik heb geen idee wat er aan de hand is met hem. Is het een blessure of heeft hij geen plezier bij Club Brugge, ik weet het niet”, gaat de Nederlandse analist verder. “Al kan een mindere wedstrijd natuurlijk altijd gebeuren”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws