Bjorn Engels en Jelle Vossen deze week op tv

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bjorn Engels en Jelle Vossen deze week op tv

Deze week komen zowel Bjorn Engels als Jelle Vossen op televisie. Onze centrale verdediger maandagavond al, onze aanvaller vrijdagavond.

Engels is vandaag te gast bij Extra Time. Hij zal er samen met analisten Marc Degryse en Jan Mulder het voorbije voetbalweekend analyseren. Wie de 21-jarige verdediger aan het werk wil zien, moet om 21.55u afstemmen op Canvas.

Vrijdag valt Jelle Vossen dan weer te bewonderen op de buis. “Overal waar hij komt, doet hij de netten trillen. Jelle is een echte goalgetter, iemand die in de box maar een halve meter nodig heeft om een gaatje te vinden. Een echte hoogvlieger en dus een ideale gesprekspartner voor Geert De Vlieger”, klinkt het. Wie interesse heeft in de reportage over de 26-jarige Limburger, moet vrijdag om 22.30u kijken naar Hoogvliegers op PlaySports (kanaal 1).

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws