Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Bij Club Brugge is de druk ongetwijfeld nog groter”

Bij Club Brugge is de druk ongetwijfeld nog groter

Vanavond weten we of KRC Genk of Standard zich de eerste finalist van de Beker van België mag noemen. Woensdagavond is het aan blauw-zwart, dat in een kolkend Jan Breydel AA Gent het zwijgen wil opleggen. Maar daar gelooft Buffalo-doelman Matz Sels niet meteen in.

“Wij willen allemaal heel erg die finale bereiken. En ik vind niet dat wij ons onnodig druk opleggen omdat we zo openlijk onze ambitie uitspreken. Wat is daar fout mee?”, vraagt Sels zich af in Het Laatste Nieuws.

“Bij Club Brugge is de druk ongetwijfeld nog groter”, gaat hij verder. “Kijk, bij ons zijn er maar een paar jongens (Asare en Dejaegere, nvdr) die al eens zo’n bekerfinale gespeeld hebben. En zij zeggen dat het een fantastische belevenis was, ook al wonnen ze niet. Ik heb als bankzitter bij de Rode Duivels het Koning Boudewijnstadion meegemaakt. En jawel, 30.000 supporters van AA Gent in die voetbaltempel, daar kan ik me iets bij voorstellen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws