Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bayern München wil ex-Bruggeling aantrekken

Bayern München wil ex-Bruggeling aantrekken

Bayern München raast momenteel door de Bundesliga en zit ook op schema in de Champions League. Toch ziet het ernaar uit dat er straks enkele basispionnen zullen vertrekken. Zo wil Real Madrid Robert Lewandowski naar Bernabéu halen. En ook coach Pep Guardialo verlaat der Rekordmeister. Hij trekt naar Manchester City. 

De grootste kanshebber om Guardiola op te volgen is Carlo Ancelotti. Hij is helemaal wild van Carlos Bacca en zou hem alleszins graag in zijn ploeg hebben. Dat melden Het Laatste Nieuws en het Italiaanse Tuttosport.

Adriano Galliani, de vicevoorzitter van AC Milan, gaf onlangs al aan dat Ancelotti de voormalige topschutter van Club Brugge een geniale spits vindt. “Carlo vertelde me dat hij in Bacca een geweldige voetballer ziet. Als hij bij Real Madrid was gebleven als trainer, dan zou Bacca voor De Koninklijke hebben getekend”, klonk het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws