Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis ziet 4 spelers die Club titel kunnen bezorgen

Anthuenis ziet 4 spelers die Club titel kunnen schenken

Club Brugge raast in 2016 door de competitie. Ook afgelopen zondag was blauw-zwart met 0-2 te sterk voor Oostende. Aimé Anthuenis is dan ook erg lovend voor Michel Preud’homme en zijn manschappen. 

“Club Brugge is de ploeg van het moment. Ze zitten nu reeds aan een achttien op achttien en tegen Oostende slikte blauw-zwart opnieuw geen tegendoelpunt. De terugkeer van Engels en Refaelov heeft daar voor een groot stuk mee te maken. Beide spelers bezorgen het elftal een meerwaarde”, vertelt Anthuenis in zijn analyse voor De Zondag.

“Ook de ontbolstering van Vanaken en het huidige vormpeil van Simons zijn twee troeven die Preud’homme, die meer en meer naar zijn type-elftal gaat, in handen heeft”, verklaart de voormalige bondscoach. “Voor zover je het in deze fase van de competitie al kan zeggen, is Club Brugge dé grote favoriet voor de titel. Ze laten me een sterke indruk na.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws