Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zieke De fauw moet winterstage noodgedwongen verlaten

Zieke De fauw moet winterstage noodgedwongen verlaten

Davy De fauw en Jelle Vossen stapten zondag met een slecht gevoel het vliegtuig op richting Spanje. Beide spelers hadden immers te kampen met buikgriep.

Vossen tekende vandaag present in de oefenmatch tegen AZ en lijkt dus definitief aan de beterhand, maar bij De fauw blijft de ziekte langer dan normaal aanslepen. Er werd dan ook beslist om de 34-jarige verdediger naar huis te laten gaan.

Nader onderzoek in eigen land moet duidelijk maken wat er precies aan de hand is. Zo heeft Michel Preud’homme dus een verdediger minder tijdens de komende trainingssessies en oefenmatch van zondag tegen Mainz.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws