Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarzegster voorspelt kampioenenkansen Club

Waarzegster voorspelt kampioenenkansen Club

Kan jij ook niet wachten tot Club eindelijk nog eens een titel kan vieren? Waarzegster Tine Dewaele geeft je nu al een antwoord. 

Al 35 jaar lang zijn Tine en haar tarotkaarten onafscheidelijk. Ze gaat geen thema uit de weg. Maar aangezien wij enkel geïnteresseerd zijn in het sportieve van 2016, beginnen we meteen met dé hamvraag van het nieuwe jaar: wordt Club kampioen?

“Het wordt een nek-aan-nekrace tussen Club, Anderlecht en AA Gent. Maar net als vorig seizoen zal blauw-zwart de duimen moeten leggen voor één van die concurrenten”, aldus Dewaele.

“Meer gezag van de trainer nodig”

“Er wordt te weinig collectief gedacht, enkele belangrijke pionnen blijven te balverliefd. Daarom zou er van de trainer meer gezag moeten uitgaan. Hij moet bepaalde ego’s duidelijk maken dat ook (team)discipline belangrijk is”, verklaart de kaartlegster. Een topschutter dan misschien? “Alweer niet. Samen met drie andere spelers voert Diaby momenteel de topscorerslijst aan, maar aan het eind van het seizoen zullen er andere spelers nog meer gescoord hebben.”

De Rode Duivels zullen geen Europees Kampioen worden

Ook slecht nieuws voor de groene buren. “Cercle stijgt niet naar eerste klasse. Er sluimeren nog te veel onzekerheden binnen de kern. Dit komt omdat de doorstroming van jong talent naar de eerste ploeg (nog) niet vlot genoeg verloopt.”

En tot slot ook een domper voor de Rode Duivels. “België wordt geen Europees kampioen. Ik zie al van bij de start van het EK spanningen groeien. Ook in deze kern wijzen niet alle neuzen in dezelfde richting en vinden bepaalde spelers het teambelang ondergeschikt aan hun eigen succesjes.”

In 2015 voorspelde de waarzegster met wisselend succes. Toen kondigde ze aan dat Club zou bezwijken onder de druk en zag ze eveneens geen spits van blauw-zwart topschutter worden. Dat Cercle naar tweede klasse zou degraderen, wist ze eveneens.

Cercle zou eveneens een nieuw stadion krijgen volgens Dewaele

Maar anderzijds deed ze de bedenkelijke voorspellingen dat de groensels over enkele jaren een nieuw stadion zullen krijgen en dat Club’s nieuwe voetbaltempel in Loppem terechtkomt.

Nattevingerwerk denken wij dan, maar daar wil Tine niet van weten. “Ik besef dat er nog steeds heel wat mensen de nodige scepsis blijven koesteren tegenover waarzeggers, maar ik vraag hen steeds: waarom? Heb je er wel ervaring mee? Neen? Laat dan je vooroordelen varen”, besluit de waarzegster in Krant van West-Vlaanderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws