Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom een transfer van Vossen je reinste onzin is

Waarom een transfer van Vossen je reinste onzin is

Vandaag koppelden bepaalde media Jelle Vossen aan een transfer. Zo zou het Italiaanse Atalanta interesse hebben in de goaltjesdief van blauw-zwart. Dat de 26-jarige Limburger Club deze winter al verlaat, is echter helemaal niet aan de orde.

Vossen tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2020 bij Club Brugge en bevestigde onlangs nog in HLN dat hij erg tevreden is in België. Gelukkig met zijn nieuwe club, gelukkig met zijn loon en gelukkig met zijn vrouw. Hij leerde in Burnley immers de keerzijde van de medaille kennen. “Moet ik hiervoor naar het buitenland komen?”, vroeg hij zichzelf af. “Ik besef nu dat je soms tevreden moet zijn met wat je hebt”, klonk het bij Vossen.

Bovendien kwam de Brugse spits dit seizoen al in actie voor Burnley en Club, al wil dat niet zeggen dat hij niet getransfereerd kán worden. Vossen zou wel degelijk andere oorden kunnen opzoeken deze winter, maar dan zou hij pas volgend seizoen mogen spelen voor zijn nieuwe club. Tot slot zou Vossen zelf momenteel ook allesbehalve bezig zijn met een transfer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws