Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer over Vazquez: “Dat vond ik niet leuk, zoiets zeg je niet publiekelijk”

Vormer over Vazquez: "Dat vond ik niet leuk, zoiets zeg je niet publiekelijk"

Ruud Vormer zal dit seizoen niet langer met Victor Vazquez het Brugse middenveld bevolken, maar wel met onder meer Hans Vanaken. De Nederlander blikt terug op het tijdperk met de Spaanse spelverdeler.

“Vazquez was geniaal aan de bal, maar Vanaken verdedigt meer dan Vazquez ooit gedaan heeft”, opent Vormer. “Dat een strijdende speler als ik zich daaraan zou ergeren? Als je zelf alles geeft en er staat er naast je één te slapen, word je daar moedeloos van, ja. Maar Victor kon de bal natuurlijk wel daar neerleggen waar ik hem wilde. Al kan Hans dat ook.”

Vazquez verkondigde destijds dat hij de bal niet te snel naar Vormer, De Sutter of Simons mocht spelen, omdat zij meer tijd zouden nodig hebben. Niet slecht bedoeld, zei Vazquez daar dan zelf over. “Dat vond ik niet leuk, net zomin als de anderen. Zoiets zeg je niet publiekelijk. Ik kan ook zoveel zeggen, toch?”, besluit Vormer in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws