Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voetbalbond steunt Vital Borkelmans na incident zoon: “Dit gaat niet om hem”

Voetbalbond steunt Vital Borkelmans na incident zoon: "Dit gaat niet om hem"

Afgelopen weekend raakte bekend dat Jelle Borkelmans, de zoon van assistent-bondscoach Vital Borkelmans, één van de leidinggevende figuren zou zijn bij de Brugse hooligans. De voetbalbond reageert.

De 25-jarige Jelle Borkelmans zit momenteel in de cel vanwege zijn betrokkenheid bij een aanval op een vijftal Napoli-fans. Het is nog niet duidelijk of Jelle zelf de handen uit de mouwen stak, maar naar verluidt heeft hij de actie wel gecoördineerd.

Volgens Het Nieuwsblad blijft Vital Borkelmans alleszins buiten schot. “Dit gaat niet om Vital, maar om zijn volwassen zoon”, reageert communicatieverantwoordelijke Bob Madou. “Over de privésfeer hebben wij geen standpunt in te nemen. De toekomst van Vital is geen punt van discussie.” De assistent-bondscoach is zwaar aangeslagen door de gebeurtenissen en was dit weekend niet in staat om scoutingsopdrachten uit te voeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws