Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Versiert Bacca absolute toptransfer?

Versiert Bacca absolute toptransfer?

Carlos Bacca streek zo’n 4 jaar geleden neer in Jan Breydel. Sinds zijn komst naar Europa, voetbalde de 29-jarige Colombiaan zich elk jaar meer en meer in de kijker. Dat levert hem straks mogelijk een absolute toptransfer op.

Club betaalde destijds 2 miljoen euro voor Bacca, maar intussen is de transferwaarde van de spits flink gestegen. Afgelopen zomer trok de Colombiaan immers voor 30 miljoen euro van Sevilla naar AC Milan, hetgeen blauw-zwart naar verluidt 2 tot 3 miljoen euro opleverde vanwege zijn doorverkooppercentage. Mogelijk versiert Bacca straks een nóg grotere transfer.

Chelsea-eigenaar Roman Abramovich is namelijk vastberaden om tijdens de wintermercato een topspits aan te trekken. Volgens Estadio Deportivo zou zijn keuze daarbij op de ex-aanvaller van Club gevallen zijn.

Bacca doet het met 8 doelpunten in 18 matchen meer dan degelijk bij AC Milan en is nog maar een half jaar aan de slag in Italië. Het spreekt dan ook voor zich dat Abramovich een serieuze zak geld op tafel zal moeten leggen om de Milanese spits naar Stamford Bridge te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws