Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verkast Duarte naar de Primera División?

Verkast Duarte naar de Primera División

Oscar Duarte kreeg afgelopen zomer heel wat aanbiedingen, maar Club bezweek niet en wilde de Costa Ricaanse verdediger minstens tot de winter aan zich verbinden. Net zoals bij Victor Vazquez het geval was, werd Duarte wel een belofte gedaan. Bij een aanvaardbaar bod mag hij tijdens de wintermercato andere oorden opzoeken.

Mogelijk komt dat bod uit Spanje. Eibar zou Duarte namelijk graag inlijven volgens lokale bronnen. De achtste in de Primera División zou momenteel onderhandelen met de centrale verdediger van Club.

Afgelopen zomer werd Duarte vooral gelinkt aan Italiaanse clubs. Zo vertelde Arturo Canales, de makelaar van Duarte, dat Palermo het meest concreet was tijdens de zomermaanden. Maar nu blijkt er dus ook Spaanse interesse voor de 26-jarige verdediger van blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws