Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez neemt afscheid van Club-fans met videoboodschap

Vazquez neemt afscheid van Club-fans met videoboodschap

Donderdag werden volgens de officiële website de laatste details van de transfer van Victor Vazquez officieel afgerond. De nieuwe speler van Cruz Azul kon geen afscheidsmatch meer spelen voor Club, maar richt zich nu tot de Brugse supporters met een videoboodschap. 

In de zomer van 2011 streek het jeugdproduct van Barcelona in Jan Breydel neer. Vier en een half jaar later verlaat de Spanjaard blauw-zwart. Vazquez trad 173 keer aan voor Club en was betrokken in 80 goals (25 doelpunten en 55 assists).

“Het belangrijkste zijn de supporters”, opent Vazquez. “Zij staan zowel in goede als slechte tijden achter ons. Heel veel respect voor jullie. Ik zal jullie nooit vergeten en hoop dat jullie kampioen worden!”, klinkt het bij de nieuwe speler van Cruz Azul. Bedankt voor alles, Victor! Het ga je goed.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws