Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez: “Het was eerst moeilijk, maar ze hebben me toch de kans gegeven”

Vazquez: "Het was eerst moeilijk, maar ze hebben me toch de kans gegeven"

Victor Vazquez bevindt zich na een lange transfersoap op Mexicaanse bodem. De middenvelder hoopt dit weekend zijn debuut te maken met Cruz Azul, dat het tegen Guadalajara opneemt. Onze Spaanse ex-speler en zijn makelaar kwamen in de pers nog eens terug op de rol van Club tijdens de transferonderhandelingen.

Vazquez had in Jan Breydel nog een contract tot 2018, maar was vastberaden om andere oorden op te zoeken. Club had echter een stokje voor zijn droomtransfer kunnen steken, maar beloofde tijdens de zomer al om dat bij een aanvaardbaar bod niet te doen.

“Het was eerst moeilijk omdat ik een belangrijke speler was bij Club, maar ze hebben me toch de kans gegeven”, vertelt Vazquez in Het Nieuwsblad. Zo kreeg de middenvelder dus waar hij naar op zoek was: een driejarig monstercontract.

Ook Horacio Gaggioli, de makelaar van Vazquez, is een tevreden man. “Ik wil Club, manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe erg bedanken. Toen Victor in 2011 naar Club kwam, hadden we meerdere opties. 4,5 jaar later kan ik zeggen dat we toen de juiste keuze gemaakt hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws