Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken tijdens FIFA-toernooi: “Kunnen we dat niet afschaffen?”

Vanaken tijdens FIFA-toernooi Kunnen we dat niet afschaffen

Naast trainingen en oefenwedstrijden is er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag nemen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. Het duo dat de wedstrijd wint, gaat door naar de wedstrijd van de volgende dag.

Op dag 6 van Game of Rooms nemen Vanaken en Teunckens, die gisteren Bolingoli en Denswil uitschakelden, het op tegen Mechele en Cools. De winnaar van onderstaand duel speelt morgen de finale tegen Engels en Coopman (die 3 overwinningen en 1 nederlaag achter hun naam hebben staan).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws