Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Tegen Gent wordt het helemaal anders”

Vanaken: "Tegen Gent wordt het helemaal anders"

Club Brugge won zondagavond met 2-1 van Lokeren, maar kon toch niet echt overtuigen. Al verwacht Vanaken woensdag een compleet andere wedstrijd tegen Gent. 

“Het was een zwaarbevochten duel”, opent Vanaken bij PlaySports. “Maar we zijn vooral blij met de drie punten. We hebben wel goed gereageerd na de 0-1 en veerkracht getoond door de scheve situatie snel recht te zetten.”

“Na de rust moesten we wel nog meer op zoek gaan naar de 3-1 en zelf gaven we misschien ook iets te veel weg vanachter. Of het tegen Gent anders moet? Dat wordt een heel andere wedstrijd”, besluit Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws