Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken over boezemvriend Verhulst: “Als hij me raakt, penalty en rood!”

Vanaken over boezemvriend Verhulst: "Als hij me raakt, penalty en rood!"

Driehonderdveertig kilometer. Dat is de afstand die Vanaken en Lokeren-doelman Verhulst moeten overbruggen om elkaar te zien. Maar beide heren zitten met plezier vier uur in de auto voor elkaar. En ook hun wederhelften kunnen het goed met elkaar vinden.

Onlangs ontdekten dokters acute leukemie bij Elena, het dochtertje van Davino en Nathalie. De kleine pruts lag lange tijd in het ziekenhuis in het UZ Leuven, maar is sinds deze week weer even thuis. Hans en vriendin Lauren brachten een bezoekje en zorgden voor een vrolijke noot tijdens de gezelschapsspelletjes.

“Elke twee weken kwamen Hans en Lauren langs in het ziekenhuis bij Elena”, vertelt Nathalie in HLN. “Wij keken echt uit naar die momenten. Op een keer zaten we daar allemaal met een sticker op ons hoofd: ‘Wie ben ik?’ – “Ik was Hein Vanhaezebrouck”, lacht Verhulst. “En ik Victor Vazquez!”, vult Vanaken aan.

Zondag wordt het dan ook een erg speciale wedstrijd voor beide heren. “Eén tegen één met Davino? Dan scoor ik. En als hij me raakt: penalty en rood! Ik begeleid hem zelfs naar binnen”, lacht Vanaken. “Wij moeten thuis alles winnen”, gaat hij verder. “Verliezen van Lokeren is zeker niet de bedoeling. We weten dat ze kwaliteiten hebben, maar dat ze de laatste weken ook hun beste niveau niet halen. Afwachten. Er zal wel weer een blok staan, zoals in de beker.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws