Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Valencia heeft ploeg op het oog voor Ryan

Valencia heeft ploeg op het oog voor Ryan

Mathew Ryan ruilde afgelopen zomer het shirt van Club Brugge voor dat van Valencia. De Spaanse club betaalde de afkoopsom en blauw-zwart kon dan ook niet anders dan zijn topkeeper te laten gaan. Intussen is de publiekslieveling van Jan Breydel echter op een zijspoor beland.

De Australische doelman kreeg namelijk te maken met een serieuze knieblessure, waardoor hij enkele maanden buiten strijd was. Omdat eerste keeper Diego Alves eveneens lange tijd buiten strijd was, kreeg derde keeper Jaume Domènech volop zijn kans.

De Spaanse doelman greep die kans en schoof zo een rijtje op in de pikorde van trainer Gary Neville. Daardoor werd Ryan plots zelfs derde keeper. Toch wil Valencia dat hun zomeraanwinst van 7 miljoen euro speelgelegenheid krijgt.

Volgens Turkse bronnen wordt er momenteel onderhandeld met Besiktas. De leider in de Süper Lig, die vorig seizoen in de achtste finale van de Europa League met 2-1 en 1-3 van Club verloor, zou Ryan tot het einde van het seizoen willen huren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws