Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Update over blessure Meunier

Update over blessure Meunier

Thomas Meunier blesseerde zich op de eerste trainingsdag van de winterstage te Sotogrande. Met een dik ingepakte rechterenkel moest hij het oefenveld verlaten. Maar gelukkig blijkt zijn blessure mee te vallen.

Tijdens de namiddagtraining zou onze rechtsachter een lichte verstuiking hebben opgelopen in een duel. Daardoor moet Meunier sowieso verstek laten gaan voor de trainingen van dinsdag.

Vervolgens zal de blessure van de Rode Duivel verder opgevolgd en geëvalueerd worden. Dat meldt Het Nieuwsblad. Club Brugge en zijn fans kunnen dus opgelucht ademhalen. Een langdurige blessure zou immers een serieuze streep door de rekening zijn geweest.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws