Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfertarget bekent: “Ja, ik onderhandel met Club”

Transfertarget bekent Ja, ik onderhandel met Club

Club Brugge lijkt zich deze wintermercato nog met aanvallend geweld te willen versterken. Zo zou Deniss Rakels hoog op het verlanglijstje staan.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen over de interesse in Rakels, de 23-jarige spits van Cracovia Krakow die dit seizoen al 15 keer scoorde in 20 wedstrijden. Hij staat momenteel tweede in de topschuttersstand en moet zo’n 500.000 euro kosten. Intussen heeft de Letse aanvaller zelf bevestigd dat er gesprekken aan de gang zijn met blauw-zwart.

“Er is interesse van Legia Warschau, Club Brugge en het Russische FK Oefa. De onderhandelingen zijn lopende”, klinkt het in Poolse media (Sportowefakty en Przeglądu Sportoweg). “Ik wil niet ter plaatse blijven trappelen, want ik weet dat ik het ook bij een betere club kan maken. Ik heb die ambitie en als er zich een uitdaging aandient, waarom zou ik dan nu niet vertrekken?”, aldus een ambitieuze Rakels.

Rakels heeft met Eduards Višņakovs (Westerlo) en Valerijs Sabala (door Club uitgeleend aan Miedź Legnica) twee landgenoten die eerder al de oversteek naar België maakten. Zij komen eveneens uit voor de Letse nationale ploeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws