Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transferdoelwit Club tekent bij KRC Genk

Transferdoelwit Club tekent bij KRC Genk

Begin december kon je op BlauwZwartFans lezen dat Jere Uronen zowel aan Club Brugge als KRC Genk gelinkt werd. Jammer genoeg heeft de 21-jarige linksachter voor blauw-wit gekozen in plaats van blauw-zwart.

Uronen was één van de absolute smaakmakers bij het Zweedse Helsingborgs IF en werd door zijn knappe doelpunten zelfs vergeleken met Roberto Carlos.

Club zag Uronen als een alternatief voor Laurens De Bock, maar KRC Genk komt nu met een officieel persbericht waaruit blijkt dat de linksachter een contract voor 2,5 jaar (met één jaar optie) in de Cristal Arena heeft getekend. Uronen debuteerde op zijn 17de bij de Finse nationale ploeg en verzamelde sindsdien 14 caps.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws