Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer Vazquez nog áltijd niet rond

Transfer Vazquez nog áltijd niet rond

Dat Victor Vazquez Club Brugge wil verlaten, is al langer een uitgemaakte zaak. Zijn transfer naar Cruz Azul leek al een tijdje in kannen en kruiken, maar definitief is de overgang nog altijd niet. 

Door het uitblijven van de bankgaranties is er nog altijd geen officieel akkoord tussen Club Brugge en Cruz Azul. De basisvoorwaarden betreffen een contract van 3 seizoenen, een transfersom van ongeveer 1,5 miljoen euro en een premie van enkele honderdduizenden euro’s als Cruz Azul erin slaagt om kampioen te spelen met de Spaanse spelmaker.

Volgens het Mexicaanse Record is de verbintenis nog altijd niet volledig afgerond omdat er tot dusver geen overeenkomt is over de laatste transferdetails. Normaal gesproken zou Vazquez maandag zijn medische testen afleggen bij de Mexicaanse club, maar die kunnen door de late onderhandelingen wel eens uitgesteld worden. De kans dat de transfer alsnog afspringt, lijkt echter heel erg klein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws