Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer van Duarte wordt morgen officieel bekendgemaakt

Ook Espanyol lonkt naar Club-verdediger

Oscar Duarte werd met het oog op een transfer niet opgenomen in de Brugse spelerskern. Naast Italiaanse interesse, was Eibar tot dusver het meest concreet. Maar uiteindelijk lijkt een andere ploeg uit de Primera División aan de haal te gaan met de 26-jarige centrale verdediger.

Eibar deed naar verluidt een bod van 1,5 miljoen euro, maar dat vond Club te weinig. Omdat ook Palermo, Fiorentina, Verona en Sampdoria zich in de strijd om de Brugse verdediger mengden, wachtte blauw-zwart geduldig op een betere aanbieding.

Volgens La Nación heeft Duarte intussen een akkoord gevonden met Espanyol, het nummer dertien in de Primera División. De Costa Ricaanse international zou zelfs al in Barcelona zijn voor de medische testen. Morgen zou de transfer officieel bekendgemaakt worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws