Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teunckens tijdens FIFA-toernooi: “Hans is kleurenblind”

Teunckens tijdens FIFA-toernooi Hans is kleurenblind

Naast trainingen en oefenwedstrijden is er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag nemen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. Het duo dat de wedstrijd wint, gaat door naar de wedstrijd van de volgende dag.

Op dag 5 van Game of Rooms nemen Bolingoli en Denswil, die gisteren Engels en Coopman uit het toernooi knikkerden, het op tegen Teunckens en Vanaken. Wie in dat duel als winnaar uit de bus kwam, zie je in onderstaande grappige video. De winnaars van vandaag spelen morgen tegen Dion Cools en Brandon Mechele.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws