Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Straffe Europa League-statistiek voor Club

Straffe Europa League-statistiek voor Club

Club Brugge kon dit seizoen allesbehalve potten breken in de Europa League, hetgeen in schril contrast staat met de campagne van vorig seizoen. Toen zagen heel wat Turken met lede ogen aan hoe blauw-zwart het Atatürk Olympiyat-stadion het zwijgen oplegde. Club won in de achtste finale immers met 1-3 van Besiktas.

Die knappe prestatie was meteen goed voor de eerste Europese kwartfinale in 20 jaar. Een eer die ook Besiktas graag te beurt was gevallen. Uit Turkse kijkcijfers (Yayın Ekranı) blijkt immers dat Besiktas – Club Brugge de tweede meest bekeken sportwedstrijd was in 2015.

Enkel de EK-kwalificatiematch tussen Turkije en Ijsland kon op meer kijkers rekenen. Turkije – Letland, eveneens in aanloop naar het EK van 2016 in Frankrijk, neemt de derde plaats in beslag. Het Europese avontuur van Club eindigde in de kwartfinale tegen Dnipro Dnipropetrovsk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws