Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor pechvogels winterstage

Slecht nieuws voor pechvogels winterstage

Club Brugge trok van 3 tot 11 januari richting Spaanse zon en werkte er een zware, maar geslaagde winterstage af. Voor sommige spelers viel het verblijf in Sotogrande echter helemaal in het water, waar ze wellicht nog een tijdje de gevolgen van zullen ondervinden. 

“De winterstage is met grote voorsprong de zwaarste week van het seizoen”, aldus physical coach Renaat Philippaerts. Club moet bij deze dan ook helemaal klaar zijn voor de tweede seizoenshelft, die zaterdag opent met een competitiewedstrijd tegen Moeskroen.

Davy De fauw en Leandro Pereira, de grote pechvogels van dienst, moeten we alleszins niet meteen tussen de lijnen verwachten. “Davy kwam door aanhoudende buikgriep nauwelijks aan de bak. Hij zal met een achterstand af te rekenen hebben. Vanzelfsprekend zal hij die moeten inhalen, maar dat moet op een stelselmatige manier gebeuren”, verklaart Philippaerts via de officiële site.

Daarnaast zal ook Pereira, die nog steeds last heeft van een verzwikte enkel, wellicht nog even aan de kant staan. “Leandro zal eveneens geleidelijk aan moeten opbouwen. Zoiets forceren, heeft geen zin”, spreekt de Brugse physical coach klare taal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws