Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons doet toekomstplannen uit de doeken

Simons doet toekomstplannen uit de doeken

Timmy Simons evalueert op zijn 39ste om de drie maanden zijn lichaam, maar lijkt nog altijd niet versleten. Na passages bij Diest, Lommel, Club Brugge, PSV en Nürnberg, is de Brugse kapitein bij zijn tweede blauw-zwarte ambtstermijn nog altijd niet van plan om zijn schoenen aan de haak te hangen.

Is Timmy wel een man van vlees en bloed? Wij durven het te betwijfelen. Waar de doorsnee voetballer al vanaf zijn 30ste met het ene na het andere kwaaltje te kampen krijgt, heeft Simons op zijn 39ste nog altijd een sixpack waar menig tienerjongen jaloers op is.

En als het van Timmy afhangt, is hij ook in 2016-2017 nog speler van Club Brugge. Jawél, ook op zijn 40ste (hij verjaart in december) wil de Brugse middenvelder nog profvoetballer zijn. Hij is in juni einde contract, maar verklaarde gisteren aan HLN dat hij er nóg een jaar wil bijdoen. Die uitspraken kwamen ons bekend voor, aangezien Timmy vorig jaar net hetzelfde verkondigde op winterstage. Toen beloonde Club hem twee dagen later met een contractverlenging.

“Een concrete afspraak staat er in tegenstelling tot vorig jaar niet op het programma”, aldus manager Guy Bonny. “Het is aan Club om het initiatief te nemen, maar dat Timmy nog een jaar wil doorgaan, is een feit. Sowieso zal het deze winterstage nog ter sprake komen.” Club wenste voorlopig geen commentaar te geven op de wens van Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws