Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schattige Castillo Jr trekt papa’s outfit aan

Schattige Castillo Jr trekt papa's outfit aan

Castillo verzamelde bij Serie A-promovendus Frosinone Calcio slechts 306 speelminuten en zocht dan ook naar een oplossing. Die vond de 22-jarige Chileen in eigen land, bij ex-ploeg Universidad Católica.

De populaire Chileense club werd in 2010 voor het laatst kampioen en daar moet Castillo verandering in brengen. De Brugse aanvaller hoopt na mislukte uitleenbeurten aan Mainz en Frosinone in eigen land opnieuw de weg naar doel te vinden. Castillo wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend, zónder aankoopoptie. Niet alleen Castillo zelf, maar ook zijn kleine spruit is helemaal klaar voor een tweede avontuur bij Universidad Católica. Cute!

Castillo Jr met truitje Universidad Católica

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws