Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan behoedt Valencia voor bekerblamage

Ryan behoedt Valencia voor bekerblamage

Valencia is aan een erg belabberd seizoen bezig. De nieuwe werkgever van Mathew Ryan staat immers pas op de elfde plaats in de Primera Division. Donderdagavond ging Valencia op bezoek bij Las Palmas, de achttiende in de stand. Maar ook het duel in de Copa del Rey werd geen gemakkelijke klus.

Ryan was even derde keeper bij Valencia, maar de Australische goalie dwong met enkele knappe prestaties een basisplaats af. Diego Alves is nog altijd geblesseerd en intussen krijgt Ryan dus de voorkeur op Jaume Domènech. In het bekerduel tegen Las Palmas liet hij opnieuw zien wat een uitstekende keeper hij is. Hij behoedde zijn ploeg voor een blamage, die Valencia op dit moment echt wel kan missen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws