Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov onthult (per ongeluk) toekomstplannen Simons

Refaelov onthult (per ongeluk) toekomstplannen Simons

Timmy Simons gaf onlangs op winterstage aan dat hij nog altijd niet van plan is om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Hij wil de mooiste job van de wereld graag blijven uitoefenen en zegt geen “neen” tegen een jaartje extra als profvoetballer bij blauw-zwart. 

Club wenste in San Roque niet te reageren op de wens van Simons, maar zou later terugkomen op de toekomst van de Brugse kapitein. Toch zou het wel eens kunnen dat Lior Refaelov, wellicht zonder het te beseffen, de toekomstplannen van Simons al uit de doeken heeft gedaan. In een interview met het Israëlische Sport1 onthulde Refaelov namelijk één en ander.

“Ik ben nog altijd erg gelukkig bij Club en krijg er veel verantwoordelijkheid. Ik spreek regelmatig met de voorzitter en de coach over waar we kunnen verbeteren. Ik ben ook vice-aanvoerder en ik geloof dat ik volgend jaar kapitein zal zijn, want onze aanvoerder gaat op pensioen. Ik voel me hier net als bij Maccabi Haifa: alsof ik hier opgegroeid ben”, aldus de Israëlische middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws