Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov heeft nieuw maatje bij Club: “Ik speel graag met hem samen”

Refaelov heeft nieuw maatje bij Club: "Ik speel graag met hem samen"

Lior Refaelov kwam door zijn blessure nog niet al te veel in actie dit seizoen, maar vindt stilaan weer zijn beste niveau. Ondanks het vertrek van boezemvriend Victor Vazquez, lijkt de Israëliër daar op het veld alleszins geen last van te hebben. 

Refaelov en Vanaken kregen tegen Moeskroen de taak om de rol van Vazquez op zich te nemen. En dat lukte meer dan behoorlijk. “Hans toonde één van de beteren op het veld te zijn. Hij is een intelligente speler met veel kwaliteiten. Zijn niveau is in stijgende lijn en ik versta hem goed en speel graag met hem samen. Ik hoop in de toekomst nog veel met hem op het veld te staan”, vertelt Refaelov op de officiële website.

Omdat Timmy Simons op de bank begon, kreeg Refaelov de aanvoerdersband om zijn arm. Hij was tevreden over zijn prestatie, maar wil het niveau de komende weken nog verder opkrikken. “In de eerste helft kon ik goed tussen de lijnen lopen, maar na de rust liep het niet altijd zoals we wilden. In de tweede helft lag het tempo ook een pak lager dan in de eerste. Maar toch creëerden we voldoende kansen om aanspraak te maken op de zege. Het niveau moet nu verder omhoog.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws