Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet spitsen uitvallen op winterstage

Preud'homme ziet spitsen uitvallen op winterstage

Voor Leandro Pereira was de winterstage te Sotogrande extra belangrijk. De Braziliaanse spits kon tot dusver allesbehalve overtuigen en moest zich deze week in de kijker spelen. Maar wellicht krijgt hij daar niet eens de kans toe.

Op de eerste trainingsdag blesseerde Pereira zich aan de voet, maar dinsdagochtend stond hij al terug op het veld. Tevergeefs echter, de 24-jarige aanvaller moest al snel afhaken. Een scan in een nabijgelegen ziekenhuis bracht uitsluitsel. Daaruit blijkt dat Pereira zijn enkel serieus verstuikt heeft. Mogelijk komt de ex-spits van Palmeiras zelfs niet meer in actie tijdens deze winterstage. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Voorts ook slecht nieuws voor Jelle Vossen. Hij trok met buikgriep richting Spanje, maar kon gisteren voor het eerst meetrainen. Vandaag herviel hij echter in zijn ziekte. Davy De fauw zit in hetzelfde schuitje als de 26-jarige Limburger en bleef eveneens binnen. Thomas Meunier, die zich maandag blesseerde, is er wel terug bij. Namiddag hebben de spelers vrij en trekken ze op uitstap richting Puerto Banus, een jachthaven in de Spaanse stad Marbella.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws