Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Profiel dat we nog niet hadden”

Preud'homme: "Profiel dat we nog niet hebben"

Club Brugge kondigde vrijdagavond de komst van Wesley Moraes aan. Trainer Michel Preud’homme is alvast tevreden met de komst van de 19-jarige aanvaller.

De laatste dagen zocht Club uitdrukkelijk naar een targetman. Niet dat Preud’homme twijfelt aan de kwaliteiten van Leandro Pereira, maar hij vroeg zich wel luidop af of hij die in de play-offs al tot uiting zou kunnen laten komen. Vandaar de keuze voor Wesley Moraes.

“Wesley is een balvaste aanvaller die ook met de rug naar doel kan spelen. Het is een jonge speler met veel potentieel die toch al bewezen heeft inzetbaar te zijn wanneer nodig. We hebben al verschillende goeie spitsen in onze kern, maar met Wesley halen we een profiel dat we nog niet hadden”, vertelt Preud’homme op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws