Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over wintermercato: “Ik wil niets”

Preud'homme over wintermercato Ik wil niets

Maandagmorgen kan de winterstage te Sotogrande écht beginnen. Om 10u stipt staat immers de eerste training op het programma. In aanloop naar het echte werk stond Michel Preud’homme de pers te woord en had hij het onder meer over zijn verwachtingen tijdens de wintermercato.

Club versterkte zich tot dusver met ex-Angers-doelman Ludovic Butelle, maar zal voorts niet al te actief zijn op de transfermarkt. Tenzij er zich opportuniteiten voordoen. Preud’homme is alleszins best tevreden met de huidige kern.

“Of ik er naast Butelle nog iemand bij zou willen? Neen, ik wil niets”, aldus de Brugse coach in HLN. “We hebben al goed gewerkt. Kijk naar onze kern. Voor sommige posities hebben we twee spelers, voor andere drie. Als niemand vertrekt, is het voor mij oké zo”, klinkt het bij een vrolijke Preud’homme.

Bovendien is er ook nog altijd Bernie Ibini. De Australische flankaanvaller liep op zomerstage een kuitbeenbreuk op en hervat in Sotogrande zijn revalidatie. “Het is nog zeker twee maanden vooraleer hij fit is”, tempert Preud’homme. “Voor de rest hoop ik dat er deze stage geen geblesseerden meer bijkomen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws