Preud’homme over wintermercato: “Ik wil niets”

Preud'homme over wintermercato Ik wil niets

Maandagmorgen kan de winterstage te Sotogrande écht beginnen. Om 10u stipt staat immers de eerste training op het programma. In aanloop naar het echte werk stond Michel Preud’homme de pers te woord en had hij het onder meer over zijn verwachtingen tijdens de wintermercato.

Club versterkte zich tot dusver met ex-Angers-doelman Ludovic Butelle, maar zal voorts niet al te actief zijn op de transfermarkt. Tenzij er zich opportuniteiten voordoen. Preud’homme is alleszins best tevreden met de huidige kern.

“Of ik er naast Butelle nog iemand bij zou willen? Neen, ik wil niets”, aldus de Brugse coach in HLN. “We hebben al goed gewerkt. Kijk naar onze kern. Voor sommige posities hebben we twee spelers, voor andere drie. Als niemand vertrekt, is het voor mij oké zo”, klinkt het bij een vrolijke Preud’homme.

Bovendien is er ook nog altijd Bernie Ibini. De Australische flankaanvaller liep op zomerstage een kuitbeenbreuk op en hervat in Sotogrande zijn revalidatie. “Het is nog zeker twee maanden vooraleer hij fit is”, tempert Preud’homme. “Voor de rest hoop ik dat er deze stage geen geblesseerden meer bijkomen.”

Laaste nieuws

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Blijft Club Brugge dit jaar met lege handen achter?

Club Brugge was bezig aan een uitmuntend seizoen. Niets leek blauwzwart nog in de weg te liggen om de dubbel te pakken....

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

Ivan Leko: “Philippe Clement is een topcoach”

Ivan Leko is al een tijdje geen trainer meer. In Sport/Voetbalmagazine analyseert hij het seizoen van blauwzwart. "Het bestuur...