Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme moet noodgedwongen sleutelen aan Brugse verdediging

Preud'homme moet noodgedwongen sleutelen aan Brugse verdediging

Zondag ontvangt Club Brugge Georges Leekens en zijn Lokerse manschappen. Michel Preud’homme heeft dus nog een week de tijd om zijn ‘vernieuwde’ defensie in elkaar te puzzelen.

Centraal in de verdediging heeft Preud’homme met Bjorn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil en Benoît Poulain meer dan keuze genoeg. Op de links- en rechtsachter is dat niet het geval. Zeker niet nu Thomas Meunier tegen zijn vijfde gele kaart aanliep tegen Waasland-Beveren, waardoor hij geschorst is tegen Lokeren.

Ook Dion Cools moet door zijn rode kaart in het bekerduel tegen AA Gent zondag vanop de tribune toekijken. Gelukkig voor de Brugse coach zou Laurens De Bock (enkelblessure) normaal gesproken terug fit moeten zijn komende zondag. Andere opties op de linksachter zijn Bolingoli en eventueel Denswil. Op de rechtsachter zal wellicht Davy De fauw zijn kans krijgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws