Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme mist mogelijk verdediger tegen Gent

Preud'homme mist mogelijk verdediger tegen Gent

Donderdagavond trekt Club Brugge richting Ghelamco Arena voor de heenmatch in de halve finales van de Beker van België. Mogelijk kan trainer Michel Preud’homme daarbij wel geen beroep doen op Laurens De Bock.

De 23-jarige linksachter blesseerde zich op winterstage aan de enkel, maar hervatte maandag gedeeltelijk de groepstraining. Of hij donderdagavond inzetbaar is, zal afhangen van hoe hij de training van vandaag verteert. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Leandro Pereira, die eveneens last heeft van een enkelblessure, geraakt sowieso niet speelklaar. De 24-jarige Braziliaan ligt nog een tijdje in de Brugse lappenmand. Bernie Ibini herstelt op zijn beurt nog van een kuitbeenbreuk, maar Claudemir – die tegen Moeskroen geschorst was – komt wel opnieuw in aanmerking voor een selectie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws