Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over mogelijke aanvallende versterking

Preud'homme laat zich uit over mogelijke aanvallende versterking

Club Brugge ging zondagavond met 1-2 winnen op de Freethiel en pakt zo drie belangrijke punten om in het spoor te blijven van leider AA Gent. Vooraf werd er bij Michel Preud’homme ook gepolst naar zijn verwachtingen tijdens de laatste week van de wintermercato. 

Met Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (Kortrijk) lijkt het huiswerk van blauw-zwart grotendeels klaar. Toch worden de laatste tijd heel wat aanvallers gelinkt aan Club. Omdat Leandro Pereira nog altijd niet kon overtuigen in Brugse loondienst, wordt er mogelijk nog een spits aan de spelerskern toegevoegd.

Maar voor Preud’homme is dat geen must. “Wij hebben met Jelle, Abdou en Leandro drie verschillende type spitsen”, vertelde hij aan PlaySports. “Abdou zal snel terug aansluiten bij de groep en Leandro is normaal gesproken binnen enkele weken weer fit. Wat mij betreft zijn we dus compleet”, besloot de Luikenaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws