Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “De klik moet nog komen bij hem”

Preud'homme De klik moet nog komen bij hem

Zomeraanwinst Leandro Pereira kon tot dusver allesbehalve overtuigen en vond zelfs de weg naar doel nog niet. Om die reden kan de winterstage voor de 24-jarige ex-speler van Palmeiras wel eens heel cruciaal worden.

Als de Braziliaanse aanvaller deze ‘examenweek’ niet goed doorkomt, overweegt Club om een vervanger in huis te halen. Al is dat volgens Michel Preud’homme niet evident. “Het is positief dat de club zo redeneert”, lacht de Brugse coach.

“Maar het is moeilijk om iemand te beoordelen in één week, laat staan om een vervanger te halen die eróp is”, gaat Preud’homme verder. “Ik verwacht dat Leandro vooruitgang zal boeken, want de kwaliteiten heeft hij. Dat heeft hij al laten zien. Maar de klik moet nog komen, hopelijk gebeurt het nu.”

Als die klik er niet komt, dreigt blauw-zwart zonder targetman te vallen. “Dan hebben we inderdaad niemand met dat profiel. Al kunnen we het ook anders oplossen met Vossen, Diaby en ook Dierckx”, besluit Preud’homme in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws