Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Contacten gehad met Tom”

Preud'homme: "Contacten gehad met Tom"

Zondag ontvangt Club Brugge het Lokeren van Georges Leekens. Hoogtijd voor Michel Preud’homme om vooruit te blikken. Al kreeg hij voornamelijk vragen over de wintermercato voorgeschoteld.

“Een terugkeer naar Club Brugge is een interessante optie”, vertelde Didier Frenay, de manager van Tom De Sutter donderdag. En ook de Brugse coach lijkt dat wel enigszins te zien zitten. Al maakt hij ook een kanttekening bij de eventuele komst van de 30-jarige aanvaller.

“We hebben de afgelopen tijd contacten gehad met Tom. Voor ons hoeft er niet per se iemand bij te komen, maar als diepe spits is hij zeker een optie. Hij is iemand die ons systeem kent en daardoor interessanter is dan een jonge speler”, aldus de Brugse coach in Het Nieuwsblad.

“Maar als De Sutter komt, zal hij willen spelen. Zodra Leandro fit is, zouden we dan wel met heel veel centrumspitsen zitten. En ik kan er geen vier opstellen, hé. Hoe dan ook is dit een dossier dat we nog moeten afwegen. We zullen de komende dagen zien wat er nog gebeurt”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws