Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme blikt vooruit: “Ook Jelle kan die plaats invullen in een 4-3-3”

Preud'homme blikt vooruit: "Ook Jelle kan die plaats invullen in een 4-3-3"

Michel Preud’homme heeft vooruitgeblikt naar de confrontatie met Moeskroen. De Brugse coach had het daarbij onder meer over zijn doelmannen en over het opvangen van het vertrek van Vazquez.

Eén van dé grote vragen voor de wedstrijd van zaterdagavond is wie er in doel zal verschijnen. Behoudt onze trainer het vertrouwen in Bruzzese of kiest hij voor winteraanwinst Butelle? “Sébastien heeft getoond betrouwbaar te zijn, maar ook Ludovic heeft kwaliteiten in doel. Mijn doelmannen weten al wie morgen speelt, maar we maken dat nu nog niet bekend”, vertelt Preud’homme op de persconferentie.

Nu de transfer van Vazquez officieel in kannen en kruiken is, zal het Brugse middenveld er voortaan niet meer hetzelfde uitzien. Al hoeft dat geen probleem te zijn volgens Preud’homme. “Zowel Hans, Sander, Lior als Jelle kunnen de plaats van Vazquez invullen in een 4-3-3. Ik vraag geen extra spelers. Als er nog iets bij komt, dan moet die iets extra brengen en er direct staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws