Piepjonge Club-spelertjes verpletteren concurrentie

Piepjonge Club-spelertjes verpletteren concurrentie

De U11 van Club Brugge vertoefde de voorbije week op een indoortoernooi te Rusland. De blauw-zwarte spelertjes wonnen het toernooi door in de finale met 1-0 te winnen van Spartak Moskou. Bekijk de mooie beelden.

Vijfentwintig doelpunten gemaakt, slechts twee tegen. Je zou voor minder fan worden van zo’n toppertjes. Heel wat Russen vroegen de blauw-zwarte jongelingen dan ook om een selfie.

Daarnaast waren ook de Russische cameraploegen massaal aanwezig voor de winnaars van het toernooi. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring! Wij wensen ze allen alvast een glansrijke voetbalcarrière toe.

Laaste nieuws

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Ivan Leko: “Philippe Clement is een topcoach”

Ivan Leko is al een tijdje geen trainer meer. In Sport/Voetbalmagazine analyseert hij het seizoen van blauwzwart. "Het bestuur...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.