Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Kortrijk-baas sprak zijn veto uit over Castelletto

Opvallend: Kortrijk-baas sprak zijn veto uit over Castelletto

Kortrijk-baas Ken Choo blijkt de reden voor het afspringen van de transfer van Jean-Charles Castelletto. Nochtans kwam de 21-jarige Fransman al ter sprake tijdens de onderhandelingen met Benoît Poulain.

Zowel de speler als de twee clubs gingen akkoord, maar momenteel traint Castelletto gewoon nog mee bij Club Brugge. Volgens HLN is dat alles aan één man te danken: Ken Choo. De rechterhand van Kortrijk-eigenaar Vincent Tan zou namelijk allesbehalve fan zijn van geleende spelers.

Choo heeft dus niets tegen Castelletto, maar volgens hem maken huurspelers de club niet beter en kosten ze alleen maar geld. Hij moet er dan ook niets van weten bij KV Kortrijk. Cardiff City, waar Choo eveneens het beleid mee uitstippelt, huurt daarentegen spelers bij de vleet. Mogelijk wordt Castelletto nu verhuurd aan Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws