Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze manier was Standard Club te snel af voor transferdoelwit

Zo was Standard Club te snel af voor transferdoelwit

Club Brugge versterkte zich voorlopig enkel met Ludovic Butelle tijdens de wintermercato. Mogelijk komt daar straks de 18-jarige Joe Gallardo bij. De Amerikaanse jeugdinternational is sinds vandaag namelijk op proef bij de beloften van blauw-zwart. Toch had Preud’homme graag ook nog een verdediger richting Jan Breydel zien trekken.

Volgens La Capitale had Michel Preud’homme veel interesse in Milos Kosanovic. De 25-jarige Serviër kan immers zowel op de linksachter als centraal in de verdediging uit de voeten. Maar de Brugse coach moest naar verluidt wachten op de verkoop van Victor Vazquez en Oscar Duarte. De Spaanse middenvelder is intussen eigendom van Cruz Azul en ook de Costa Ricaanse verdediger lijkt op weg naar de uitgang.

Standard was Club te snel af voor Kosanovic omdat het onder meer via Milan Jovanovic een deal vond met KV Mechelen. Al had ook Daniël Van Buyten door zijn grote netwerk een aanzienlijk aandeel in de transfer van de Rouches.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws