Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ontroerende foto van Lestienne raakt je recht in het hart

Ontroerende foto van Lestienne raakt je recht in het hart

Soms zie je een foto die je in één keer vol in je hart kan raken. Dat is het geval bij de afbeelding die ex-speler Maxime Lestienne vandaag de wereld instuurde.

De 23-jarige Lestienne, die nog thuis woonde, moest afgelopen maanden zowel afscheid van zijn moeder als vader nemen. Zijn mama overleed aan een onverwachte slagaderbreuk en zijn papa was al langer ernstig ziek.

Vandaag, 8 januari, was zijn vader jarig. Om hem te herdenken plaatste Lestienne een foto uit zijn jeugdjaren op Instagram. “Gelukkige verjaardag papa. Vandaag 52 jaar. Ik mis je en hou van je”, luidt zijn emotionele bijschrift. Bij deze willen wij nogmaals benadrukken dat we je allesbehalve vergeten zijn, Max. Veel sterkte in deze moeilijke tijden!

Maxime Lestienne herdenkt zijn vader, die vandaag jarig was

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws