Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: transfer Vazquez volledig afgerond

OFFICIEEL transfer Vazquez volledig afgerond

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Victor Vazquez mag zich officieel Cruz Azul-speler noemen. De 28-jarige middenvelder tekent er een lucratief contract van drie seizoenen.

Vazquez kwam in 2011 transfervrij over van Barcelona en speelde 4,5 jaar voor Club Brugge. Hij vond 22 keer de weg naar doel voor blauw-zwart. De Spanjaard stond echter vooral bekend om zijn beslissende pass, maar was net iets te vaak geblesseerd om helemaal door te breken.

“Victor Vazquez heeft zijn medische testen afgelegd en is officieel een speler van onze club! Welkom!”, luidt de Twitter-boodschap van Cruz Azul. Club strijkt zo’n 2 miljoen euro op, aangevuld met bonussen als de Mexicaanse club erin slaagt om kampioen te spelen. Bedankt voor alles Victor en veel succes bij je nieuwe club!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws