Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Castillo trekt naar ex-ploeg

Castillo heeft oplossing gevonden

Na onderhandelingen van meer dan drie weken zou Nicolas Castillo terug naar eigen land verkassen. De 22-jarige Chileen werd afgelopen zomer aan Serie A-promovendus Frosinone Calcio uitgeleend, maar kon daar allesbehalve potten breken.

Castillo kreeg bij Frosinone slechts 306 speelminuten en kon er nooit echt zijn stempel drukken. Er werd dan ook naarstig naar een oplossing gezocht voor de Brugse aanvaller.

Die zou de spits nu gevonden hebben bij ex-ploeg Universidad Católica, die hem tot het einde van het seizoen willen overnemen. Castillo werd eerder al gelinkt aan zijn oude liefde, maar was in eerste instantie niet bereid om loon in te leveren. Intussen zou er echter een akkoord bereikt zijn. Volgens La Tercera wordt de uitleenbeurt van Castillo vandaag nog officieel bekendgemaakt door de Chileense club.

UPDATE (23.30u): intussen is bovenstaand nieuws officieel bevestigd. Castillo verlaat Frosinone Calcio en trekt tot het einde van het seizoen naar Universidad Católica. Het gaat om een uitleenbeurt zónder aankoopoptie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws