Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Naar Spanje met 1 geblesseerde, terug naar België met 9

Naar Spanje met 1 geblesseerde, terug naar België met 9

“Ik hoop vooral dat er deze stage geen geblesseerden meer bijkomen”, vertelde Michel Preud’homme op de eerste dag van de winterstage. De woorden van de Luikenaar waren nog niet koud of de ene na de andere speler moest afhaken. Een overzicht.

Negen dagen Spanje, acht geblesseerden. Dat is één ochtendtraining voor de terugkeer naar huis het verdict van de winterstage te Sotogrande. Preud’homme nam een 28-koppige kern mee naar San Roque en keert terug met 19 fitte spelers. Hoewel het vooral om kleine kwaaltjes gaat, zal de Brugse ziekenboeg straks toch weer overuren moeten draaien.

Bij aanvang van de winterstage was enkel Bernie Ibini out. Hij herstelt nog altijd van zijn tijdens de zomerstage opgelopen kuitbeenbreuk. Op Spaanse bodem werd het lijstje geblesseerden aangevuld met:

  • Leandro Pereira (enkel)
  • Laurens De Bock (enkel)
  • Michaël Cordier (spierblessure)
  • Davy De fauw (ziek terug naar België)
  • Thomas Meunier (patellapees)
  • Jean-Charles Castelletto (stijve nek)
  • Felipe Gedoz (enkel)
  • Oscar Duarte (spierpijn)

Volgens Het Laatste Nieuws gaat het bij Meunier, Castelletto, Gedoz en Duarte om blessures van korte duur. Zij zijn wellicht fit om zaterdag Moeskroen te bekampen in Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws