Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH over doelmannen: “Er verandert niets voor Bruzzese”

MPH over doelmannen Er verandert niets voor Bruzzese

De eerste (en mogelijk enige) winterversterking van Club Brugge is Ludovic Butelle. Michel Preud’homme is alvast heel tevreden over de aanwerving van de 32-jarige Fransman.

De doelman die Preud’homme vorige zomer al wilde, behoort vandaag tot de Brugse kern. En dat stemt de Luikse trainer goedgezind. “Doordat het voor Bolat moeilijk bleek om terug te komen, zijn we blijven zoeken naar keepers. Met Ludovic hebben we nu iemand gehaald die beantwoordt aan het profiel dat we zochten.”

“Butelle brengt ervaring, heeft die sterke mentaliteit die we zochten én het is iemand die met vertrouwen staat te keepen. 11 tegengoals in 19 matchen met Angers, voor een keeper is dat belangrijk.” Toch moet Sébastien Bruzzese niet wanhopen. “Wat er nu met Bruzzese gebeurt? We zullen zien, we wilden altijd drie tot vier keepers van niveau. Eigenlijk verandert er niets voor Sébastien, alleen is Bolat nu vervangen door Butelle”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws